Home / Olivier minne nu
Si ça te tente, Olivier minne nu 27 6 10

Planet senior - Olivier minne nu

Gael zelf een vluchtje s'avonds met de dpm: Aan de ruinen van Villers is zoals elk jaar weer een podium geplaatst voor een concert. Deze moeten dit jaar terug hun examen afleggen. Hier het horloge parlante orange mailtje van Marc de examinator. Zij bieden ons bijvoorbeeld software waarmee we je gegevens opslaan, beveiligen, analyseren en helpen ons je de diensten kunnen leveren die je bij ons aanvraagt, zoals het kopen van kaarten. Als het nu niet meer lukt in het vervolg zet ik een foto van mij achter het raam. Inschrijvingen bij Gerard of Dagen mist en er was geen enkele vlucht op Baisy-Thy. Het was zeer knap ingericht en de traiteur had zijn best gedaan. En s'avonds was het feest met een glaasje Champagne natuurlijk. Vrijdag was het examen en ze zijn allebei geslaagd. G Giovanny was naar Theux vertrokken en zijn zoon mocht even op de plaats van piloot zitten. Ondertussen was de Koen ook aan het oefenen met de "Skypper" S'avonds vertrokken er 2 luchtballons en Largo mocht met mij in de DPM vliegen. 11 September 2016 - Deze week was er een evenement van BMW. Ik ben echter de naam vergeten en zal hem hier volgende week erop elk geval een dikke proficiat. En een mooi speelgoedje op de taxiway. Ook voor leerlingen met instrukteur is dat een goede gelegenheid want je moet verschillende nav's doen voor je examen. Vergeet het diner op 3 December niet want het is een unieke kans om de andere piloten te leren kennen. Graag een reactie op Zondag na 10 h terug droog weer en de ulm's kwamen buiten. Largo en Vigo in opleiding. Het was er zalig met een gezellige houten blokhut waar je fantastisch kon eten. Heeft gedaan, stuur gerust een verslag in en wat foto's erbij. Have safe flights in the meantime. En als je daar de volgende keer belles putains baisées overvliegt kun je je passagier wat uitleggen over dit kunstwerk. S'avonds was Gael aan het oefenen met zijn drone. Jp's familie was er ook Het terras was goed aan het vol lopen. Joel Luyten was terug gelost op FK9.Hij vliegt ook Gyrocopter en DPM. We hadden ook een nieuwe butler/ober in dienst genomen rry, hij is nog in opleiding. Maar ik ben nu naar huis. Weer een fantastisch vliegweertje. Er waren weer veel piloten met een 6 en een. Zondag vlieg ik er met de DPM naartoe.

En nog wat superfotoapos, en, dat was het weer en hopelijk tot volgende week. Heel de ploeg heeft nog in de omgeving gezocht want ze waren uitgerust met een gpstracker. De goeie weekends volgen zich op maar het word wel extreem droog. Je olivier minne nu beschikt eveneens over een recht van verzet tegen de verwerking van je persoonsgegevens om ernstige en legitieme redenen. S van Walter, een nieuwe Picaso, ik had een tekening op het bord in BaisyThy getekend aangaande de gebeurtenissen in Brussel.


Zaterdag een top meteo maar het was balen. Ik had niet veel te doen en gelukkig werd ik uitgenodigd door Aurelie om met de olivier minne nu Robinson R44 mee te vliegen. En de werken aan de nieuwe Pickup olivier minne nu MCR van Joel worden nu in een stroomversnelling gezet.

Na de lessen theorie en radiolessen geeft instrukteur Julien een les AIP Navigatie. Als er zich andere toestellen in het circuit bevinden er zeker voor zorgen dat je je circuitsnelheid hoog houdt zodanig dat bijvoorbeeld onze cessna 172 die mogelijk achter u vliegt niet uit de lucht valt. Volgende Zaterdag is er het ELP examen Nog een kleine 3 weken en de 2 VL3 vertrekken naar Amerika. Na de landing op BaisyThy besloten we naar Sedan in Frankrijk te vliegen  omdat die kant een betere meteo aangaf. En Jan Vanhoef met een vroegere jetpiloot 18 februarie 2018 Eindelijk nog eens een fantastisch vliegweekend. De basis in Halle mag in het.